Предстои назначаване на Държавна приемателна комисияза  приемане на обект  Изграждане

...
Предстои назначаване на Държавна приемателна комисияза  приемане на обект  Изграждане
Коментари Харесай

Предстои въвеждане в експлоатация на социалните жилища в Кърджали

Предстои назначение на Държавна приемателна комисияза  приемане на обект  „ Изграждане на обществени жилища в град Кърджали ”.

Строително-монтажните работи по построяването на обекта завършиха и след приемането и въвеждането му в употреба той към този момент ще може да се употребява по предопределение.

С плануваните в плана ремонтни действия се осигуриха нови съвременни 69 обществени жилища. Апартаментите са оборудвани и обзаведени и дават отговор на общоприетите стандарти жилищни условия на територията на общината. Те ще се ръководят от община Кърджали в интерес на локалната общественост. Настаняването в тях се контролира от специфична разпоредба. Ползвателите на тази обществена услугаще могат да се включат и към ограниченията от „ Социалния пакет ”, ориентирани към претовареност и обучение, което ще се отрази на техния социално-икономически статус.

Проект „ Изграждане на обществени жилища в град Кърджали ”, Административен контракт за безплатна финансова помощ рег.№ в ИСУН BG016RFOP001-1.021-0002-С02, № РД-02-37-74 от 11.07.2018 г.е финансиран по процедура BG16RFOP001-1.021„ Изпълнение на интегрирани проекти за градско възобновяване и развиване 2014-2020-Кърджали ” по Оперативна стратегия „ Региони в напредък ” 2014-2020 г.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР